duet tabung

Sabtu, 3 Julai 2010

bantu saya guna geng blogger boleh?

hi readers! today is a malas day okey! why? why? it just because i need 2 pack all my stuff to return back to uitm s.alam..so lazy~ hurrmm~ busy2 kemas pon still bley nak menggatal tangan kan?hehe ye la nnt dah start kuliah mne ade mse nak berblogging..kawan2 sume bnyk bnde nak story..sampay ujung sem pon blom tentu habis!kah3x~

okey..yesterday i register formspring and today i join geng blogger pulak..HAHA giler mmg xde keje..
tapi tak tau sepatah haram pon nak gne ke-dua2 nyer mcm mne..huk2~ yang aku dok bace2 dari tadi..GB (geng blogger) ni kne letak widget ape tah kt sidebar..tp kalau aku tak nak letak tak pe ke??

sebab aku ade terbace tadi..dalam sehari kte kene at least click 2 link..then kalau ade blogger yang click kte..kte kne click kt dy balik..if u are not to do so..nanti admin akan tendang kte..wah! berani plak nak men tendang2 ngan aku yer!!hOhO so..kalau aku tak letak widget tu..kre aku terkecuali tak?? sape2 yang aware dengan GB ni..tolong bagi information ae? if still kne kick jugak.. i will say goodbye la kat GB ni..psl nyer aku tak lah selalu sangat nak menghadap lappy ni kalau dah start kuliah nanti.. so..better aku kua dari kne kick..wee~

3 ulasan:

bellar0ssa berkata...

huhu welcome to gengblogger.heee.. hmm canteknye header!!! blog best..follow back =D

keyna berkata...

haha u r welcome! wee~ tQ 4 ur comment and following me back! =)

IERA HAJERAH AZMAN berkata...

oh,aku x penah pasan rules die and aku tak buat pon.keh keh.tp blogwalking sgt perlu kalau ko bukan artis kalau mahu traffic naik sampai la ko ada kelompok pembaca sendiri :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

my next birthday party =)

Daisypath Happy Birthday tickers