duet tabung

Jumaat, 9 Julai 2010

cik melissa bukan student biase!!

salam..hi korang!! brape hari dah tak update..rindu kowt..huhu hurmm~ pejam celik pejam celik..da celik pejam2 lagi..da masuk hari jumaat da kan?huhu pegi kuliah blur~ masuk class pon blur~ mood tak de lah..baru nak cantum2 mood.. tapi memang jelous la ngn member2 Uni lain..dorg still lepak kowt kat uma 2..huhu da dok kat uma tu senyap2 sudah..kacau2 aku plak..adooi~ sabo je la..

ok..petang tadi(ptg kamis) last class ktorg class IBM..aku,win ngn uya gile awal datang class..tah mcm mne terawal pon aku heran jugak sebenanye.. then masuk je class..nampak la sorg minah ni dok kat blakang.. since aku pon tau 2org mamat class ktorg tu da change class..of coz la ade budak baru kat class ktorg.. okey..nak tego pon mcm teragak2..ktorg pon just duduk buat pe'el sendiri la.. sebok HUHAHUHA tetibe hana ngn atin masok.. "we,ktorg cari class berpandukan suare kina je" haha sengal!~ *ape??korg tak paham ae?maksudnye suare aku bley menembusi semua dinding2 kelas tahu?!haha*

tunggu punye tunggu, still! lecturer tak masuk..win pon melaung kat ila 'we, kol 430 balek ah' *ceh!baru 30min da panas bontot an..cam 2 la ktorg...haha*  ila pon jwb blek 'ok2..dah nak 430 da ni' tetibe..budak baru tadi bangun.."ceh! gile otai dari ktorg! xbley jadi ni!!*  rupe2nyer~ jengjengjeng!!!

LECTURER KTORG LA!!!!!!! gelabah ayam je sume tyme tu..malu2x! abis ah..trok kne perli baik dr die..sob2x malu I tw..tak pasal2 dapat gelaran samseng..tak bley da nak control ayu dalam class T.T

purgh!~ mmg sedap je kene kutuk free dari cik melissa~ spe sangke dy lecturer kowt..mude sangat! dgn tak make-up nye..sempoi gile abis ah i tell u! naseb bek aku tak cakap "hai!budak baru eh??class mne b4 ni??name??umo??dari matrik gak ke??" huhu gile kalau aku cakap cam tu tadi..mau mafia agak nye aku dapat..haha haila~ memang la nasib..hari tu aku dapat gelaran otai kowt...skang dapat gelaran samseng..pape je la~ owh sorry! bkn aku je dpt mandat ni..semua yang dok  baris aku dapat mandat ni ye..hahaha tapi terok ktorg(aku,win n uya) ah yg kne..n lagi satu..teka-teki ktorg pon terjawab mse sambut b'day dayah tadi..rupenye ecah yang tunjuk samseng ketuk2 meja ye!!!

pssst>>sumpah next tyme sape2 je yang ade kat class aku control ayu..haha
to dayah: wish u all da best dayah!!hepy b'day!!wee~

7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

haha..
bapak malu.....
kesian gile...
so ni klas seme pempuan..
lawa x cik melissa 2..haha

cahayabintang berkata...

hahhhaaa...guling2 aku bc...
tula..len kali ckp siang pandang2 weiii~~

keyna berkata...

tanpa nama>> haha bkn tahap bapak da malu tu..da tahap moyang kowt! adooii~
ha'a..ktorg kre sume pompan ah..dat's Y la dy kate..patot ah samseng..kumbang xde!huhu
cik melissa tu..urrrmmm~ no komen wee~ tapi muke dy ala2 chinese look la..huhu

keyna berkata...

cahayabintang>>haha aku da pandang da kowt mse masok class smlm..tp gile mmg xsangke dy lecturer.. sabo je la.. 1st impression tros bad giler!hak2 da tu aku tros menikos ah..ala2 sopan gitu..hak2

Tanpa Nama berkata...

weh gtau ah lawo x
umur brape ak nk msk line
hahaha

keyna berkata...

tanpa nama>>sah2 tue dr ktorg..taOn 85 kowt..aku mcm kenal la spe kau ni..ala2 gatal mcm ni..mcm tw je spe..haha

Tanpa Nama berkata...

tekela sape ak...
ko xknalnyer,...
ala tue 4 taun je......
hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

my next birthday party =)

Daisypath Happy Birthday tickers