duet tabung

Khamis, 1 Julai 2010

CONTEST: lompat katak!

hi sume!! tengah2 cari idea nak update ape petang tadi..aku terjumpe contest ni! nma contest ni.. "COOL JUMPER CONTEST" sangat menarik okei! huhu
ni first time okei i tell u..dis is first time aku nak join contest dalam blog! *ha teruja gitu~*
congrates la kat nina aman ni..kerana beliau berjaya menarik perhatian aku..huhu tabik springg kowt! hehe

papepon..aku pertaruhkan pic ni tok contest tu.. please take a look okey?!
okey..aku letak extra-large punye bia bagi nampak terang2..haha ape?? betol! aku tak tipu..ktorg betol2 melompat.. sbb tu aku letak extra-large supaye senang nampak..wee~ pape pon aku cube je nasib..huhu

okey..yang lain kalau berminat buleh la join sekali..tok suke -suki and mengisi masa lapang yang terbuang begitu saje..hehe

so, ni aku copy paste je dari blog nina aman tu..huhu


Rules and regulations:

1. Rakamkan sebarang gambar anda atau bersama kawan2 dengan aksi lompat yang paling cool.
2. Gambar yang diedit secara sederhana atau yang unedited juga diterima.
3. Be my follower --> Nina Aman
4. Repost entri ini di blog2 anda dan tag 4 kawan.
5. 2 foto dengan aksi lompatan paling cool akan disiarkan di blog saya dan berpeluang menerima hadiah menarik.
6. Tarikh tutup: 4 JULAI 2010

 owh ye..sebelum terlupa..aku nak tag kawan2 aku yang bertuah..and sebab utama dorg terpilih kerana aku percaya dorang mempunyai gamba yang super duper cool semasa melompat! wee~

nada
dalila
wani
izan

selamat men 'join'!! wee~

ops! sory2 terlupe plak..click sini tok maklumat lebih lanjut..wee~

3 ulasan:

cahayabintang berkata...

hahha..aku tak tau la aku komen dkt entry yg mane satu..tp,pasal contest tu..aku punye laptop rosak la,mcm mane nak letak gmbr tgh terkinja2 tu..hahha..eh,lagipun aku tade la tgkp gambo sebegitu rupe..kuang3...adoyai..

keyna berkata...

haha iye ke xde??jn cube berbohong sama saya bik!hak2~ ala~ susah2 ko g la tangkap skang..patu anta..hehe
cepat2..tarikh tutup nak dekat da..huhu

Nina Aman berkata...

hi keyna...dh view pic lompat keyna...hehe...tqvm 4 joining...result: 18 july (=

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

my next birthday party =)

Daisypath Happy Birthday tickers