duet tabung

Khamis, 17 Jun 2010

teringat gelagat kawan-kawan main boling.. HAHAHA

ARRRGGHHH!!!~ sakit pale OK! oppppss! sory2 sya kne kawal emosi..huhu
disebabkan saya rase sakit pale and rse macam nak demam..
saya nak imbas cerita yang buat saya gelak je bile teringat.
hemmm~ sabtu ni saya nak pegi jumpe kawan2 x-school samttar..
sje jumpe2 dorg..pdhal mmg tiap kali cuti sem ktorg akan jumpa..
lagi2 cik dalila ye~ kali ni aku nk main boling ramai2..so, that's Y ajak ramai sikit berbanding sebelum ni..
kalau main ramai2 kn bahagia~ gelagat pon banyak..paling aku sonok tgk keadaan bola 2 bila di baling..
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

gamba ni hiasan semata2..cz aku da lupe letak mne pic ktorg men boling ari 2..huahuahua
mmg kelaka..1st y buat aksi ni cik dalila la..
ape dy buat?? bola tercampak kat blakang la..xtw la sme de nk pedajal member2 dy kt blakang 2 ke hape..haha *sory bebeh~ hehe* abz pecah perot sume gelak..tp 2 ok lg..
y munzir pulak lg xcukup nafas ktorg gelak..
ader ke patut..bola ringan sgt melantun depan..pa 2 cover2 tuka bola..
gne bola berat melantun blakang plak..addoooii~ alasan sungguh!
katekan je la tangan anda kayu en munzir oooii~
itu nasib baik ktorg kua 6org je..
tyma dalila 2 hampir 1kelas jd penonton nyer..hak2
aku setakat ni cume penah kaki tergeliat la..bola 2 msk longkang kiri kanan bagi balance da biasa da..hahaha

psstt>>
aku risau esok munzir bangun pepagi n siap2..
sebab dy mcm suke je practise bnde ni awal sehari..HAHAHA
*padahal nk cover salah hari =P*

5 ulasan:

B.E.R.Y.S berkata...

haha..boleh plak!!
lawak tol..
kalau aku main bowling lagi power..tercampak bole tue sampai jiran sebelahnye..hoho ;p

wani napiah berkata...

ak plak pegang bola bowling pon x pernah..bowling mainan mse kecik2 dlu pernah la..hehe..
kt sini klu org ajak main bowling ak x nak pegi..sebabnyerrr ak nak rasmikan main bowling ak ngn korg2 sume..hehe..terharu x?haha..
sangat x sabar nak balik mesia jumpa korg2 sumer..RINNDUUU SAANGAT2..

cahayabintang berkata...

hahhhha amboi kinah...sgt mulia nama aku terpampang..hahhha
aku pun nak gelak guling2 dah ni...lawak2...
ape2 pun,aku berharap esok tade kejadian yg memalukan aku la! ooooowwwhhh nooo!!!

wani: klu ko nak main bowling dgn kitorang,u arrange ek...sbb aku dgn kina nak resign jadi perunding majlis..hahhaha...penat!

cahayabintang berkata...

eh btw..keyna ko perasan something tak?? bila ade aku je,suasana jadi meriah kan..hakhakhak....
plus kejadian time konvoi raye yg lepas...oh my GOD! tak ley lupe sepanjang zaman.....hahhhha

keyna berkata...

owh!haha bz sgt smpy lupe nk check blog i..haha

berys>> wah! xsabo da aku nk tnggu esok..make sure selitkan aksi itu ye cik berys..nnt bley tambah koleksi kenangan aku main boling ngn korg..HAHAHA *xsabo2* =P

waney>> haha tengs wani..mesti la terharu kott~ tah ape sejarah y ko nk wt plak la kn..haha btol ko xmo practise dlu b4 jumpe ktorg?? t ktorg sume da pro da tyme 2..kui3x~

dalila>> haha ye la xde kejadian y memalukan..ko pon admit bnde 2 sntiase jd biler ade ko..lg tepat lagi ko la slaloo y wt peel 2..hak2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

my next birthday party =)

Daisypath Happy Birthday tickers