duet tabung

Khamis, 3 Jun 2010

cinta itu OKU

kata orang cinta itu buta, bisu and pekak..senang citer cinta = OKU la..hak2
mcm2 gaye and cerita org bercinta ni..
kawan aku yang rock tu pon da jd lembut semacam da biler bercinta..
aku jadi mcm tak biase la pulak biler die jd mcm tu..HAHA
tapi ape2 pon asal ko bahagia la kawan!huhu


biler org tnye "keyna..ko ade bF??"
maka dgn bangge nyer aku akan jwb "TAK!"
malu ke??xlah! ak biase jer..tp ade org malu xde boyfrend..
ape? cacat ke kehdpn seharian tanpa dorg?

tp biasa nyer ramai tak caye biler aku kt aku xde boyfrend..
pe kes aku nk tipu?? pe kes aku nak sorok2 kalau betul kan??
drpd kne kebas bek mengaku..btOl x??spe setuju sila angkat kening orait?!hehe

x2ally entah la..bagi aku mcm rimas jer bile ade bF ni..
buat semak pale aku jer nak pk bnde remeh temeh ni..
selagi masih bujang..bek enjoy! ngn sesape pon aku bley kwn..
and duet aku pon jimat..eh??ape kne mengene duet ngn ade bF ni??
betOl ape??klu ade bF kne slaloo kua la..xkn la mamat tu je nak belanje..
mesti la kte pon kne hulur2 kan?? tapi xtau la kalau mmg ade yg berniat nak kikis duet mereka =P lagi kredit mesti nak kne ade slaloo..kalau sehari xcall berjam2 xsah! msg lg..jumpe lg..
haila~~ kekadang aku smpy xpaham langsung ape y dorang borak kn..
mcm kwn aku tyme skol dlu.. blek skola jumpa..balek ostel calling2..msg lg..
huh??entah la we~ ops! t'kantOi di citu..dlu dok asrama mne bley bwk hp..
so..men msg2 2 boleh la di ignore kn saje ye..HeEE~


hah? itu pendapat aku je la.. jgn ade yang terase lebey2 sudah..
tp ader org sanggup habis kn duet, mase and tenaga untuk pakwe or awek
even kekadang tu ade yg sedar bahawasanye org yg die kasihi tu just nak kikis harta die je..
and ade yg tau kekasih die curang dgn die..kdg2 sbb cinta dorg sanggup tercicir dlm pelajaran..and ade kes smpy kawin lari and mcm2 la story nyer..huh! aku pon malas nak type..setahun pon blom tentu enough nak tulis sume..nges2
so..dat's why la aku kate cinta itu sme je dgn OKU sbb cinta itu bisu, pekak, and buta..
maknenye cinta kadang2 xberupaya nak bezakan mne yg baik and mane yg buruk..

okey?nampak dgn jelas kn aku highlight word 'kadang2' 2??sbb nyer ade jgk cinta yg berupaya melawan ketidakupayaan die tu kepada jalan yg baik..so, korg paham ke tak ni??kalau xpaham korg wat research sndiri la okey??kire nyer ni assigment aku untuk korang la..da siap t send kt email aku.. kina_ixora89@yahoo.com HaHa kejadahnye sume ni???!!

my philisophy is

'' If yoU LOve sOmetHinG leT iT Go,

iF It cOMes baCk tO yOU It's yOuRs,

If It dOsen't , It neVeR waS, anD It's nOt meant tO bE."

2 ulasan:

dan^^ berkata...

amb0y..bercintan die,hehe. s0k0ng kina...single is simple ^^

amb0y, cik kak s0rg nie...pnyer r lme xupdate bl0g. tup3 terus skali byk die update...hehe. gud3

keyna berkata...

hahaha abih 2..
ang asal jmpe ak je asyk suh update blog je..mne x jd cam 2..hOhO =P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

my next birthday party =)

Daisypath Happy Birthday tickers