duet tabung

Rabu, 22 Februari 2012

saya duduk rumah sewa! eh? tak, duduk kolej kot.

Assalamualaikum!

Lately ni  betol-betol rase miserable. Kuliah nak mula dah, tapi tempat tinggal tak tau nak duduk mana. Memandangkan semua member tak dapat duduk kolej, i kene fikir penempatan lain sebelum keputusan rayuan kolej keluar. adoii~ Lagi bertambah serabut bila Dato' Prof. Ir. Dr. Sahol Hamid Abu Bakar keluarkan pekeliling baru. Nah baca pekeliling kt bawah tu. tak nampak klik gambar untuk tumbesaran ye. 


so, secara bijak la kalau nak fikir, confirm pihak kolej tolak mentah-mentah rayuan budak tahun akhir since kami dibenarkan untuk membawa kenderaan. So semalam dengan secara drastic nya i search mane-mane rumah sewa yang memenuhi criteria i yang sangat lah cerewet dengan suasana yang crowded. But, u know, orang cerewet ni susah nak jumpa ape yang die berkenan. so memang tak jumpa. Kalau jumpa pon dah outdated. tak pon owner nak orang dewasa yang bekerja. FRUST betol!
Tiba-tiba petang tadi member i send kat page group ktorg. Ok sila klik gamba untuk tumbesaran


So then rase macam aman damai je. Ye la makna nya ktorg still ada peluang nak duduk kolej la kan. hee~ But still~ kau nak duduk mana sebelum result rayuan kolej keluar kina?!! Still~ masalah tak selesai. hemm~


4 ulasan:

amalina rashid berkata...

ama pun xtaw nak duduk manaaaaaaaaa. sakit pale kan! tp nak duduk kolej. xnak duduk luar

keyna berkata...

kannnn sakit pale. dok homestay nak? haha

amalina rashid berkata...

haha..taw xpee. atleast keyna ada keteee. ama nih xtaw cmne nak ulang alik. berkampung kt fac la. ngee

keyna berkata...

selain fac PI pon boleh kalau nak merempat. haha tipu je. tu la, nk bwk kete tp xnk apply stiker. boleh? ne3x~ sbb apply stiker kene declare NR dlu. xmo!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

my next birthday party =)

Daisypath Happy Birthday tickers