duet tabung

Selasa, 1 Februari 2011

saya dah ada aidil heE~

assalamualaikum semua!

want to noe something? wut? wut? cecece~ saya dah ade aidil heE~ seronok tau~ nak pegi mane-mane dah senang~ dah takpayah mintak tolong abang bawak..takpayah mintak tolong adik jadi driver..tapi susah time nak mintak permission dari abah je la..ye la..anak pompan kan~ bukan bley senang-senang jer nak bg keluar merayap sane sini sesuka hatee~ aidil even tak kacak mane tapi boleh lar.. dari langsung takde kan.. yang penting nyer dalaman oke. elok,cantik, bersih lagi murni~ huahuahua~ giler puji melangit.

ha! esok 2.2.2022..eh? silap-silap 2.2.2011 ni if kalau korang taktau la kan..sok bufday kawan baik saya~ HEPY BUFDAY PA'IN!! moga panjang umo and moga diberkati oleh NYA selaloo ~ kene wish awal-awal sebab biasanyer kalau harini dok ingat esok bile tiba hari biasa nye mesti lupe..hOhO *mental betol* lagi ape yang penting ae sok??ha! esok pukul 3.00petang dah kene menepek kat bandar bari bangi. takOt ah..ade interview~ practical pon nak interview..adoi~ takpe la..at least ade pengalaman..rite?huhu so harini kene la study ape yang patut.

sekarang dah pukul 1petang. lepas zohor nak start study..so readers~ wish me all da best esok ye~


with love_cik keyna ^^,

5 ulasan:

dan^^ berkata...

waaa...kat icity ke?cm kat oversea da nie..hehe

cahayabintang berkata...

wei..aidil tu ape??

keyna berkata...

ira> huahuahua ha'a kt icity~ tak mampu ah nak g overC~ huhu

dalila> owh ha'a! aku lupe nak confess..aidil tuh name kete aku la..haha

Tanpa Nama berkata...

hoho..keyna..besnye da dpt kete..hhu. so, interview cmne??

keyna berkata...

hehe ala~ kete besa2 pon..interview oke la..tp xtw lg keputusannyer..next wik kowt br tw..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

my next birthday party =)

Daisypath Happy Birthday tickers