duet tabung

Khamis, 3 Februari 2011

Harapan saya..

Harapan dan doa saya.............semoga:

  • cousin saya kat alex (cairo, mesir) selamat dari ape-ape yang tak diingini and semoga dapat jawab exam dengan baik 
  • kawan baik saya yang bercuti ke mesir selamat pulang ke jordan untuk meneruskan pembelajaran nyer
  • semua assigment saya dapat disiapkan harini dengan jaya nyer huahuahua *ni if cuti sabtu ahad dok kat ostel, elok je sume assement siap..tp dok uma seminggu habuk pon tak usik..wooo~*
  • abah cepat-cepat bagi saya lesen JPJ dr dia untuk saya meronggeng-ronggeng dengan aidil *we,aidil tuh name kete gua oke*
  • saya dapat tempat practical kat bangi tuh.. *penat attend interview..harap dapat la~*
  • majlis persandingan cousin saya hari sabtu ni berjalan dengan baik..amin~

2 ulasan:

cahayabintang berkata...

aidil tu kereta ape kakak?

keyna berkata...

ala..kete ape jek..besa2 je..
kete kancil jugak..mcm dulu..haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

my next birthday party =)

Daisypath Happy Birthday tickers