duet tabung

Khamis, 2 Disember 2010

sebab yang nampak je macam munasabah..hee~

salam hi readers!^^,  oke3x! i will explain everythings yang buat korang menyampah gilaks tengok blog yang tak update2 nih..hoho oke firstly saya tengah busy giler and struggle giler nak habiskan lesen memandu~ oke2 sila gelak puas2x HAHAHA dah2 cukup.enough.stop! plus tengah menunggu feedback dari sumber2 yang boleh dipercayai untuk meng'confirm'kan tempat2 yang saya nak buat practical..next sebok mencuba resepi baru..hee~ agak rajin la cuti ni nak memasak itu ini..then adek ku si anis tu dah masuk blek tempat pengajian..lagi lah bertambah keje..elok2 keje boleh dibahagi kepada dua..last2 saya sorang je kne wat..huargh!~ huu~ xde la dasyat mne..sje wat gempak.. =P oke..lagi2x!! saya sebok nak abiskan koleksi citer jepon and korea yang telah di download sana sini..thee~ xde lah..tgk kt mysoju/dramacrazy jer..tipu lagi..hehehe lagi~ sebok layan budak kecik yang bernama HUSNA HANIN..petang2x ade la dy bertepek kt cni..haha aha! petang tadi budak kecik ni bwk 'ketua' dy yang blek cni tok cuti berehat dr jage baby baru..ayoyo~ spe lagi la wei budak yang becok tuh kalau bukan ADRIANA@NANA..ha?xkenal spe dorg nih?jap2 nak g google jap..~ 0.o?? no! no! nak g selongkar facebook mumy dorg..hee~

tau da korang nak kate camni kan~ 'cumil nyer!!! kucing tuh~' hehe and sory to una..kucing tu nampak lagi cumil dari u lar! hehe

oke..nampak tak suspek yg berbaju merah tu?ha..tu la ketua geng bdq2 kecik nih!
jom tgk pic bawah ni..bia bagi jelas cket..huhu

tada!!
amaran: sila berhati2 dgn suspek kerana die sangat becok..hehe tp best k ade budak mcm nih..huhu

oke la..hari pon da sangat malam..sangat mengantok..
oleh itu nite2 semua!
jgn lupe bacer doa tido ye..zZZZZ

much love~ cik keyna ^^.

12 ulasan:

dan^^ berkata...

haha...kelakar la kina nie!
btw...nuna comel!!!geramnyer..huhu
uit2..cpt2 dptkan lesen keyh...t leyh la jln2..n dats mean, dgn ira..hehe

amalina rashid berkata...

keyna dah cari tempat praktikal kee. habiskan lesen okayh! goodluck

keyna berkata...

iera> hehe ye2 tgh struggle berlatih nih..sbb xnk repeat..haha amboi~ ni biler iera nak amek lesen kete nih?cepat2 la amek..kne lawan dayah tau..haha

keyna berkata...

ama>> tq ^^, cari dah..lpz semi-finalize choose 2 y rse mcm terbaik la..tp lg satu y kt ptjye ni xdpt respond lagi..woo~ klu dpt ptjye punyer..mmg final la..haha ama da cr tempat practical blom?

Kuncup Here berkata...

keyna , da cari tmpt practical ? kene cari sendiri ek ? kau cari camne ? aaa tataw pape pown :( do brief me a lil bit , can aa ?

keyna berkata...

kuncup> ha'a..cr sendiri..umph camne ae nak citer..aku cr tros kompem kn jd ke tak dy nak amek aku..sbb takut kalau jz aim company mne kte nak without asking nnt takut prob kalau ttbe company tu mmg xamek bdq practical..company tuh aku google jer..then xkesah la either ko nk tnyer by email or call..jz tnye ade offer practical training x?then ckp la kt nak wat bln jun punyer..

Kuncup Here berkata...

ooo x paya lah anta resume bagai ek ? kau google company tuh kau tls ape ek ? huhu kau practical sensorang meh ??

keyna berkata...

umph xyah dlu kowt..cz nnt faculty y buat surat rasmi..then tyme tu la kowt kne anta resume..sebab member aku kt xsume co offer LI..dat's y kne tnye dlu..tp aritu tyme en. rashid bg briefing aku dtg lambat..ehehe~ so bnde2 nie aku tak sure la dy ade mention ke tak..ni pon aku tnye2 membe2 n senior aku y wt LI..huhu
ade senior ckp better amek small co n malay..cz kalau chinese dorg xbpe nak aja sgt..maklum je la..huhu
aku type 'audit firm in selangor' tok google tu~
ha'a..aku wat sesorg je..sje nak berani mati..hahaha
ko nak wat kt area mne?

Kuncup Here berkata...

oo aku lagi besh mase en rashid brief aku x dtg kowt hahaha :P tgk kannn da blur habes !
aku igt nak buat area uma aku jewp kat bangi huhu kalau x pown kat putrajaya o kl , aku malas nak buat s.alam , malas nak sewa uma huhu :D
ohh type cmtu jewp ek ? okeh2 nnt aku try , tengs al lot cik keyna muah :))

amalina rashid berkata...

thnks la keyna bg explanation skit. ama pown x pegi masa en rashid explain tuh ha sbb ade class. ama dok cari2 lagi ni ha. spt biase, kalo bley nak dekat2 umah je la =)

keyna berkata...

kuncup> area bangi banyak..xpe~ jgn risau..member aku ade y wat LI kt melaka..audit firm..then firm tuh ade cawangan kt bangi xsilap..kalau nak aku ley tlg tnye kan..huhu ptjye aku cr xdpt..y ade audit negara..gov..plus senior ckp kalau nak cr pengalaman better cr audit firm compare ngan trading co n big 4 acc firm..

keyna berkata...

ama>owh..sme2~ tu la..kalau bley mmg la sangat2 nak dekat2 uma jer..elaun dapat..duet sewa xyah bayar..jpa dpt..duet makan selamat..best kan~ HAHA !! so chaiyok2!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

my next birthday party =)

Daisypath Happy Birthday tickers