duet tabung

Khamis, 30 Disember 2010

Bola menang semalam! selamat bercuti~ ^^,

Hi! Hi! Hi! satu malaysia gempar bola menang semalam..tengs kat abang-abang bola semalam! korg mmg hebat lah! So mesti la rakyat-rakyat jelata menerima tempiasnyer! Then..di sini nak sampaikan annoncement penting..bahawasanya hari jumaat telah dicutikan! mari lompat ramai-ramai!! yiihaa!~ yeah,yeah esok cuti yeah!! suke nye suke nye!! ah sudah! ade yang nak kene lempang jugak nih~ bukan kah kau memang tengah bercuti cik keyna oOi! gedik ah kau nih~

Ye sebenarnye aku sikit pon tak gembira pasal cuti tu..ape pasal PM tak cutikan hari isnin jer? kalau isnin cuti boleh la start kuliah lambat..huhuhu plus kesian kat negeri-negeri macam kelantan contohnye..dorg memang cuti la hari jumaat tu..adeh~ hurmm~ kesimpulannya ni la alasan-alasan orang yang malas nak balik belajar HAHAHA

Ape-ape pon tahniah kat semua pemain n jurulatih bola sepak malaysia! walaupon tak dapat nak buat latihan yang sempurna sebelum bertanding disebabkan hal-hal yang eeii~ sakit hati je biler fikir..tak patut wei dorg (indonesia) bagi layanan macam tu kat skuad Malaysia..tetamu kene lah dihormati. bukan bagi layanan buruk! ade ke time dorang datang sini malaysia layan buruk-buruk kat dorg?? huh~ sabar2x~ takpe..kita rakyat malaysia penuh dengan budi bahasa oke. Jangan follow sikap-sikap yang tak elok..so yang penting nye Malaysia takde la habiskan final kedua tu dengan 'telur ayam' hebat la tuh..asal di dada penuh semangat berkobar dan cekal hati sudah~ itu yang kita mahu! Oke la selamat bercuti la kepada sesiapa yang ter'effect' dengan cuti tuh..hohoho

Ini gambar aku cilok kat b.harian..hehe sedih giler tengok gambar ni..just dapat buat warming up kt tepi kolam renang je..sob3x~ T_T

2 ulasan:

cahayabintang berkata...

hahhaa...
WEI!
dgn bangga nya aku EFFECT!
suke gile esok cuti..ngeh3....

keyna berkata...

ni ayat sje je buat panas~ haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

my next birthday party =)

Daisypath Happy Birthday tickers