duet tabung

Sabtu, 8 Januari 2011

sayang semua! ^_^

Assalamualaikum!! hepy new year semua!! wee~ ala da basi da ucapan tuh~ +,+' so entry kali ni nak update pasal kejutaan keterimaan kasih ku pada kamo, kamo semua!! sayang korang semua sangat2! heh?sayang korang bertempat oke. bukan main suke-suke je aku nak sayang-sayang korang. Sayang korang mestilah sebab korang dah buat sesuatu untuk aku kan~ so paham-paham je la..sape- sape yang tak buat sesuatu untuk aku sure la aku tak sayang..wakakaka~ oke takde la..sayang jugak~ mungkin tak berkesempatan..huhu

Sebelum tu..sorry sebab lambat post pasal entry ni..sebab cable hp and bluetooth device bengong giler..so,meh tengok video gedik aku nih..haha


Sumpah menyampah!haha Tadi ade mention pasal kek kan?ni die kek birthday aku tahun nih!


Decoration sendiri ni wei! cute2! beruntung dapat member2 kreatif ni..tak payah susah-susah nak masuk fakulti art n design =P and secara tak langsung nye korang dah tau tahap ketuaan aku..yea!! tepuk tangan semua!



So..pada sesiapa nak ade bende-benda macam nih..korang kena la kaya~ kawan-kawan korang pon kene la kaya jugak! baru dapat! heE~ oke meh aku explain cepat-cepat. korang kene jadi kaya kawan-kawan. paham tak? maksud nyer ade kawan yang ramai lar! and kawan-kawan korang tuh pulak kaya dengan hati and kerajinan! maksudnyer berbesar hati la nak buat event tok kite..huhu

Lagi nak say tQ gile dekat kawan aku nih! ade entry pasal aku. from cik dalila. meh click sini meh also nak tayang entry yang member jauh di mate dekat di hati ni buat untuk aku tahun lepas..from cik salwani. click sini jugak..huhu sayang korang tak terkata sebab rajin nak buat entry pasal aku. even aku sendiri pon tak pernah buat untuk korang. hehe

Also terima kasih gile kat semua yang wish kat facebook aku..giler melambak! terkejut sangat!sebab ramai peminat..eh?haha betol la kan? keh3x~ sampai terteleng-teleng kepala aku reply sorg-sorg punye post..tu la..tamak!org buatlah satu post khas kt fb tu say tQ..abiz citer..tapi fikir2..korg buat individually..ttbe aku buat secara generally plak kn..tak adil la pulak..kecik ati karang..so nak jugak say tQ besar-besaran..buat kat blog..dah tu publish kt fb pulak..haloba betol! haha
Oke abaikan je muke sememeh tu..so tQ for reading!

6 ulasan:

N U R U L berkata...

uiiitt! happy belated bufday! sorry lambat wish! nak hadiah apeeee? cakape je aku belikan. rumah? kereta? heeee..semua boleh..aahhaa

keyna berkata...

HAHA betol nih? aku pantang giler kalau org offer =P oh! tq for the wish! ^_^
*tgk..kan aku reply dlu y ko offer tu b4 say tQ..haha*

amalina rashid berkata...

happy belated birthday keyna!

keyna berkata...

tQ ama!! =)

@ku d! sin!e berkata...

lawa nye kek!

keyna berkata...

tQ! homemade cake jek~ xde dlm pasaran..haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

my next birthday party =)

Daisypath Happy Birthday tickers