duet tabung

Sabtu, 4 Disember 2010

this girl can cook!

hi, sayang2 ku semua!!~ hoho geli jer bacer tajuk entry ni kan~ oke semenjak cuti semester lepas lagi saya dah ade hobi baru biler dok melepak kat rumah..ehehe~ biasa lah..bile umo da meningkat..hobi pon seiring la dengan umo..so..hobi baru saya adalah...jeng! jeng! jeng!! mari memasak! yeah!! oke mari tergolek semua!! haha giler basi punyer hobi..huhu oke lantak la..seronok sangat biler orang puji kte punye masakkan..kan~ so rse berkobar2 la nak tunjuk bakat lagi..tQ kat orang2 sekeliling yang support..owh~ mestilah keluarga..takkan korg kowt..ngengenge~ so sebagai cadangan untok minum petang korang hari ni ape kt korg try buat crem puff

sangat sedap dan berbaloi-baloi..nak buat pon kejap je..tak amek masa yang lame..jd nak tnggu bakar je kne bersabar..huhu sekarang ni saya da dapat 2org murid yang mintak diajar cara2 membuat crem puff..haha tetibe bangge je kan..oke tampar sikit..PANG!! sedar la cik keyna bahawasanya itu adalah riak kecil..ayoyo~ oke2 saya takde buat kelas memasak pon..sje tolong aja..ilmu mesti dikongsi kan~ huhu
so jom tgk gambar! huhu



oke..ni bkn yang saya buat..ni gamba google jer..heEeE~ sebab nyer malas nak pegi capai HP.. tp memang akan jadik macam ni ye tuan-tuan and puan-puan sekalian..kalau korang kreative bley je hias dgn coklat chip ke..coklat rice yang warna warni tu ke..oke? so..selamat mencuba!huhu

8 ulasan:

dan^^ berkata...

waaa....da maju da cousin ira nie.hehe
bley ajar la pas nie..=))

keyna berkata...

hehehe~ boleh2..
tp sebenanyer sejarah buat bnde ni pon dtg tyme i tido uma u aritu..tgk kt peti ais ade resepi cream puff..tp xsempat salin..so cr sendiri resepi..huhu

Si Gadis Semasa berkata...

sodapppp ! boleh bukak bakery ni :D

keyna berkata...

uuhh~ amin! harap2 la~ heEeE~

AesyaZealous berkata...

wahh, nk belajar buat niii

keyna berkata...

heEe~ gud luck! ;)

cahayabintang berkata...

weih..aku nak try! senang tak?
bg la resipi...pyh la nak google..

keyna berkata...

haha oke2..nnt aku buat entry baru..
kalau rajin aku put video jugak..
sbb ade org tak faham biler aku bg resepi je..sabar ye~
seyes simple..nmpk je mcm leceh..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

my next birthday party =)

Daisypath Happy Birthday tickers